Jumanji: Welcome to the Jungle online subtitrat romana

Jumanji: Welcome to the Jungle
Regia:
Actori: , , , , ,
Gen film: Filme de actiune, Filme de aventura, Filme de comedie, Filme Noi 2018
Tara:
Durata film: 119 minute
Calitate film: Full HD 1080p
NOTA FILM

6.9 / 10   |   vizualizari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Premiera cinema: 29.12.2017

Nume film: Jumanji: Aventură în junglă
Jumanji: Welcome to the Jungle – Jumanji: Aventură în junglă
Într-o nouă aventură Jumanji, patru copii de liceu descoperă o veche consola de jocuri video și sunt atrași în setarea junglei jocului, devenind literalmente avatarele adulte pe care le-au ales. Ceea ce descoperă este că nu joci doar Jumanji – trebuie să o supraviețuiești. Pentru a bate jocul și a reveni la lumea reală, ei vor trebui să meargă la cea mai periculoasă aventură din viața lor, să descopere ceea ce a părăsit Alan Parrish acum 20 de ani și să schimbe modul în care se gândesc la ei înșiși – sau vor fi blocați în joc pentru totdeauna, pentru a fi jucat de alții fără pauză.

Această continuare a durat atât de mult pentru a se realiza, cel mai incredibil lucru fiind că scrisul ar putea fi încă atât de rău. Se simte cu adevărat ca și cum ar fi aruncat actorii în premieră, apoi a scris scenele presupuse a fi “cool și amuzante” despre ele, făcându-se să se simtă mai mult ca o grămadă de schițe și secvențe de acțiuni neconectate decât o poveste reală.

Principala problemă este că umorul părea aproape în întregime vizat de o mână de copii tineri în ecranul meu (foarte ocupat), ei îl iubeau desigur; dar literalmente toți ceilalți … tăcere pentru întregul film. Efectele speciale sunt perfecte și secvențele de acțiune sunt destul de interesante, dar fără o poveste destul de decentă, care să o țină împreună, se simte puțin goală.

Păstrați în cele din urmă așteptările dvs. rock bottom și puteți, probabil, doar mergeți împreună pentru plimbare. Dar, la 22 de ani după original, aș recomanda să încercați să încercați pe cel vechi, înainte de a vă deranja acest lucru.Acest articol este doar un material informativ,nu filmul in sine!!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Server 2
Pentru a porni filmul, apasa LIKE (Imi Place)
 


Filme 2017 Noi Online, Filme Noi Online Subtitrate, Filme Noi HD 1080p Online cu Subtitrare Romana, Filme Online Subtitrate Free
© 2017 • Filme Noi 2017 Online Subtitrate - Toate drepturile rezervate
NU distribuim si NU gazduim continut cu drepturi de autor, ofera doar informatii despre filme si actori! Termeni si conditii de utilizare.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Filme noi Filme 2018