The Death of Stalin (2017) online subtitrat romana

The Death of Stalin (2017)
NOTA FILM

7.6 / 10   |   vizualizari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Premiera cinema: 02.02.2018

Nume film: Moartea lui stalin
The Death of Stalin (2017)- Moartea lui Stalin
Stalin ar fi iubit-o. În 1953, când a fost găsit pe spate și în comă, subalternii corupți ai lui Stalin provoacă haos și teroare cu complotul și intenția de al înlocui. Coșmarurile au mai mult sens. Curățenia îndepărtează cei neînțelepți și ghinioni, forțele armate și de securitate se luptă pentru mâna superioară, ușile închisorii se deschid și se închid, execuțiile au loc în lumină naturală și regulile de înjunghiere a zilei. Aceasta este cea mai bună satiră politică.

Istoria, umorul, citatele strălucitoare și viziunile sumbre despre trecut, prezent și viitor se combină pentru un film fantastic. Adevărul este mai strălucitor decât ficțiunea, iar unul dintre aspectele minunate ale acestui film este cât de mult trădarea politică se taie până la os. Vasile Stalin (fiul vitreg al dictatorului) intră pe podium, de exemplu, iar jeturile militare se strecoară peste cer și își îneacă discursul. O distragere planificată? Desigur. Stunts precum acest lucru s-ar putea întâmpla oriunde și se întâmplă peste tot. Filmul sună adevărat. Este o deschidere a ochilor și o viziune fabuloasă a lumii interlope politice. Acesta este modul în care oamenii sunt uciși sau blocați, când poveștile lor nu se potrivesc. Actorii sunt uimitor de buni, mai ales Jeffrey Tambor ca Malenkov, Steve Buscemi ca Hrușciov și Jason Isaacs ca Zhukov. Dacă vă place politica și istoria la fel de mult ca mine, vă va plăcea acest lucru. Filmul este în limba engleză și o varietate de accente. Acest dispozitiv (diversele accente) mărește aspectul haosului și confuziei. Văzut la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Server 2
Pentru a porni filmul, apasa LIKE (Imi Place)
 


Filme 2017 Noi Online, Filme Noi Online Subtitrate, Filme Noi HD 1080p Online cu Subtitrare Romana, Filme Online Subtitrate Free
© 2017 • Filme Noi 2017 Online Subtitrate - Toate drepturile rezervate
NU distribuim si NU gazduim continut cu drepturi de autor, ofera doar informatii despre filme si actori! Termeni si conditii de utilizare.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Filme noi Filme 2018