12 Strong (2018) online subtitrat romana

12 Strong (2018)
Regia:
Actori: , , ,
Gen film: Filme de actiune, Filme Istorice, Filme Noi 2018, Razboi
Tara:
Durata film: 130 minute
Calitate film: Full HD 1080p
NOTA FILM

7.1 / 10   |   vizualizari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Premiera cinema: 02.02.2018

Nume film: Cei 12 invincibili
12 Strong – Cei 12 invincibili(2018)
12 Strong spune povestea primei echipe a Forțelor Speciale desfășurate în Afganistan după 11 septembrie; sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan pentru a lua jos pentru talibani.
Povestea era obișnuită. Nimic pe care nu l-ai mai văzut de mii de ori înainte. Destul de simplu de la început până la sfârșit, dar a funcționat. Dialogul a fost în mare parte ascuțit și inteligent, cu câteva greșeli aici și acolo. Așa cum era încă un “bazat pe o poveste adevărată”, au existat momente, destul de puține, care s-au simțit prea glorificate. Artificiale chiar. Dar poate că a fost un rău necesar pentru a crea mai mult sens pentru personaje. Ceea ce, vorbind despre diavol, mă aduce la obligatoriu pe cel de sus, pentru că băieții răi trebuie să fie depășiți în toate aspectele comportamentului înșelător.

Acțiunea a fost solidă în cea mai mare parte. Mare aruncat peste tot. Hemsworth își trage greutatea și echipa urmează. Uneori chiar orbește, ceea ce este bine, pentru că dușmanul (pentru că e rău) trage ca niște stormtrooperi. Cu toate acestea, data viitoare aș recomanda să se acorde mai multă acoperire, și purtând o cască nu ar putea nici să rănească. Poate că sunt prea drăguți și au vrut să le arate?

Ceea ce mă aduce la vizuale. Acțiunea a fost angajată și tensionată, nimic rău de spus despre asta. Unele explozii cheie s-au simțit puțin cam plane. Camerawork a fost plăcută. Nimic prea fantezist și, prin urmare, inutil. Nici o cam nebun “cam ciudat” în timpul scenelor de luptă haotice, ci o secvență obligatorie a șocurilor de cochilie, care părea prea tare.

Scorul și sunetul sunt decente. Ambele servesc scopul lor, dar nu prea mergeți la acea extra mile. Într-un film cum ar fi acest lucru probabil că nu este nevoie de asta. Doar dacă nu le place să se convingă să afle exact câte puști aruncă totul în același timp în timpul unei scene sau al unei luări. Dacă este posibil. Nici un cântec memorabil pentru a asculta atunci când se călătoresc într-o bătălie. Bine. Nu ar fi cu adevărat o operațiune ascunsă, care să se târască între pietre, “Valkyries”, care explodează de pe cutie.

Același lucru este pentru regie. E o treabă bună. În întregime. Și, în ciuda unor rătăciri minore, filmul este plăcut în cea mai mare parte. Dar nu pot să mă simt ca și cum ar fi căzut puțin. Părea un pic prea curat și tăiat. Ceea ce era colorat era ținut exact în linii. Cred că asta este aspectul “bazat pe”. Viața însăși este mult mai colorată, nu-i pasă de frontiere. Este zdrențuită, zgâlțâită și înnebunită. Destul de adevărat. Și există multe părți adevărate ale oricărei povestiri adevărate.
Detalii
Site-uri oficiale: site-ul oficial
Țara: Statele Unite ale Americii
Limba: engleză
Data lansării: 19 ianuarie 2018 (SUA) Vezi mai multe »
Cunoscut și ca: 12 Strong – Adecvat adevărata poveste a soldaților de cai Vezi mai multe »
Locații de filmare: Albuquerque, New Mexico, SUA Vezi mai multe »
Editați | ×
Box office
Weekend-ul de deschidere pentru SUA: 15.815.025 dolari, 21 ianuarie 2018, lansare largă
Gross USA: 27.339.610 dolari, 27 ianuarie 2018
Cumulativ în întreaga lume: 35 359 610 dolari, 28 ianuarie 2018
Aflați mai multe pe IMDbPro »
Creditele companiei
Producție Co: Alcon Entertainment, Black Label Media, Jerry Bruckheimer Films Vezi mai multe »
Afișați mai multe pe IMDbPro »
Specificații tehnice
Durata de execuție: 130 min
Mix de sunet: Dolby Atmos
Culoare: Culoare
Raport de aspect: 2,39: 1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Server 2
Pentru a porni filmul, apasa LIKE (Imi Place)
 


Filme 2017 Noi Online, Filme Noi Online Subtitrate, Filme Noi HD 1080p Online cu Subtitrare Romana, Filme Online Subtitrate Free
© 2017 • Filme Noi 2017 Online Subtitrate - Toate drepturile rezervate
NU distribuim si NU gazduim continut cu drepturi de autor, ofera doar informatii despre filme si actori! Termeni si conditii de utilizare.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Filme noi Filme 2018